FORENINGSPORTAL I Vestre Aker

Lystharmonikerne

Vi er en blanding av korps og storband som ikke har vokst fra sine amatørrøtter, som fremdeles synes det er morsomt å spille, og som takler varierende utfordringer med entusiasme!

Hvem er Lystharmonikerne? 

Lystharmonikerne er en sammenslutning av tre foreldrekorps fra Oslo Vest: ”Huseby Videregående”, ”Disharmonikerne” fra Smestad og ”Lysejordet Gammel Reserve”. Medlemmene i korpsene hadde omtrent samme bakgrunn: Gamle korpsforeldre med barn i skolekorps som etterhvert følte rykninger i gamle musikermuskler. Etter noen år hver på sin kant fikk alle korpsene den samme opplevelsen:

·         De var etter hvert blitt forholdsvis habile til å spille 

 ·        Besetningen hadde skrumpet inn til bare de mest seriøse 

 ·        Besetningen var for stor til kammermusikk og for liten til korpsmusikk 

Initiativet til et samarbeide kom fra ”Disharmonikerne” - de var få, men hadde dirigent. En ideell partner så ut til å være ”Huseby Videregående” som var forholdsvis mange, men som prøvde å greie seg på egen hånd. Etter en kort prøveperiode inngikk korpsene "ekteskap" på 10 års jubileumsfesten til Bestum Stasmusikk (det eldste av foreldrekorpsene i Oslo Vest). Etter et års tid sammen kom det så en forespørsel fra ”Lysejordet Gammel Reserve” om det ikke kunne være tenkelig med en ménage à trois - en forespørsel som ble applaudert i begge leire.

Resultatet? 

En blanding av korps og storband som ikke har vokst fra sine amatørrøtter, som fremdeles synes det er morsomt å spille, og som takler varierende utfordringer med entusiasme!

Fritidsaktiviteter

Korps
Musikk

Kontaktinformasjon

91173587 / 

post@lystharmonikerne.no

lystharmonikerne.com

Mette Korsbakken

Besøksadresse

Postadresse

 

Andre opplysninger

Org.nummer
993 753 947

Stiftet dato
01.03.1997

Ant. medlemmer
0

Kategori
Musikk/sang/dans/teater

Sist oppdatert

Rediger med kode

Nyttige lenker

Kontakt

Sosiale media

2023 © Foreningsportal