FORENINGSPORTAL I Vestre Aker

Sangverket


Dette koret som i dag heter Sangverket har opp igjennom årene hatt mange navn. Det startet allerede i 1980. Da het koret Sense. Medlemmene var ungdom som tiåret før hadde vært medlemmer i Hasle Ungdomskor. På denne tiden bestod repertoaret stort sett av gospel.

Sangverket er et blandet kor bestående av damer og menn som liker å synge og utvikle sin egen stemme sammen med andre. Vi har stor takhøyde tross vårt ønske å være et kor med ambisjoner.

Den musikalske spennvidden er stor, og av tidligere gjennomførte prosjekter kan vi nevne Mozarts Requiem, Requiem av John Rutter, Requiem av Gabriel Faure, egen Prøysen- forestilling med CD-innspilling, Folketonekonsert, Afrikansk messe, Negro spirituals med mer, prosjekt med norsk-afrikanske folketoner i samarbeid med Solo Cissokho og Per Oddvar Hildre. I desember 2019 hadde koret suksess med julekonserter med Hanne Krogh.

Vi ønsker flere velkommen til å synge med oss! Vi har åpne korøvelser for nye medlemmer i august og september i høstsemesteret og i januar og februar i vårsemesteret. 

 Om deg: 

  • Du kan (litt) noter

Hva koster det:

  • Kontingent: 1500 pr. semester
  • Student: 750 pr. semester


Test og prøv deg Meld gjerne din interesse ved å sende e-post til dirigent@sangverket.no.


Fra august 2011 har  Camilla Marie Bjørk Andreassen vært korets dirigent.
Sangverket slik det er i dag har ønske og potensial til å berike norsk musikkliv, og vi håper at vår musikk kan være til glede for mange.

Fritidsaktiviteter

Kor

Kontaktinformasjon

93678849 / 

sangverket@gmail.com

www.sangverket.no/

www.facebook.com/Sangverket-144510979002688/

Besøksadresse

Postadresse

 

Andre opplysninger

Org.nummer

Stiftet dato

Ant. medlemmer
0

Vipps-nummer

Kategori
Musikk/sang/dans/teater

Område

Stikkord

Sist oppdatert

Rediger med kode

Nyttige lenker

Kontakt

Sosiale media

2023 © Foreningsportal